Republika e Kosovës
Republika e Kosoves

Rahovec

DKRS, shpall konkurs për krijimtari letrare

2021/11/16 - 12:45

Bazuar në vendimin nr. 1427 të datës 30.04.2019 të Kuvendit të Komunës së Rahovecit, për themelimin e çmimit letrar “Sulejman Krasniqi”, Drejtoria për Kulturë, Rini dhe Sport shpall:

KONKURS PËR KRIJIMTARI LETRARE

Drejtoria për Kulturë, Rini dhe Sport në Komunën e Rahovecit, me synim të nxitjes së krijimtarisë letrare – artistike, fton krijuesit nga komuna e Rahovecit që të konkurrojnë me punimet e tyre letrare – artistike, në kuadër të shënimit të Ditës së Bibliotekës Komunale “Sulejman Krasniqi”.

Vlerësimi bëhet nga njohës të fushës, (juria profesionale), të cilët do të bëjnë edhe përzgjedhjen e krijimeve më të mira letrare.

 

Konkurs per krijimtari letrare