Republika e Kosoves

Rahovec

E ENJTJA E DYERVE TË HAPURA PËR QYTETARË

2023/11/16 - 10:00

•Duke pasur mundësi të kontribuonjë në mënyrë aktive dhe direkte në mirëqenien e tyre, qytetarët e komunës së Rahovecit, çdo të entje takohen me kryetarin Latifi, për të bashkëbiseduar rreth kërkesave të ndryshme.
Fotot nga takimi i sotëm👇🏼