Republika e Kosoves

Rahovec

FILLOI KAMPIONATI I BASKETBOLLIT NË SUPERLIGËN E KOSOVËS

2022/09/11 - 9:05

Mbrëmë në Palestrën Sportive “MIZAHIR ISMA” në Rahovec, filloi Kampionati i Basketbollit në Superligën e Kosovës.
Atmosferë e bukur dhe e zjarrtë prej simpatizuesve të shumtë të klubit të tyre të dashur, KB “Rahoveci”, i cili luajti me KB “Golden Eagle Ylli”.
Nga të dy ekipet, çdo sekond i lojës është duke u shfrytëzuar për ta fituar betejën.
Rezultati:
KB “Rahoveci”: 9️⃣0️⃣
KB “Golden Eagle Ylli”: 8️⃣8️⃣
Urime KB “Rahoveci”!
Ju lumtë!