Republika e Kosoves

Rahovec

KOMITETI PËR KOMUNITETE MBAN MBLEDHJEN E RREGULLT

2022/09/09 - 12:13

Komiteti për Komunitete i Komunës së Rahovecit, sot, mbajti mbledhjen e katërt të rregullt, me fillim në ora 10:00, në sallën e KK Rahovec.
Gjatë kësaj mbledhje u shqyrtuan këto pika:
1. Aprovimi i procesverbalit nga mbledhja e kaluar;
2. Informatë rreth vaksinimit të fëmijëve të komuniteteve jo shumicë në komunën e Rahovecit;
3. Informatë nga Zyra për Komunitete dhe Kthim (ZKK);
4. Të ndryshme.