Republika e Kosoves

Rahovec

KOMITETI PËR SHËNDETËSI DHE PËRKUJDESJE SOCIALE THËRRET MBLEDHJEN E PARË

2022/09/08 - 8:42

Ftohen anëtarët e Komitetit për Shëndetësi dhe Përkujdesje Sociale të KK Rahovec, që të marrin pjesë në mbledhjen e 1 (parë) e  cila do të mbahet më datë: 16 shtator 2022 (e premte),  me fillim në orën 10:00, në sallën e  KK – Rahovec.

Për këtë mbledhje propozoj këtë: R E N D    D I T E

  1. Zgjedhja e Kryesuesit të Komitetit për Shëndetësi dhe Përkujdesje Sociale;
  2. Të ndryshme.