Republika e Kosoves

Rahovec

Komuna e Rahovecit ka filluar eleminimin e mbetjeve inerte përgjatë rrugës rajonale Rahovec – Malishevë

2020/09/15 - 11:06

Sot, Drejtoria e Shërbimeve Publike në komunën e Rahovecit, me angazhimin e kompanive “EEA Njaz” dhe “MENDI-P”, kanë filluar eliminimin e mbetjeve inerte, përgjatë rrugës rajonale Rahovec-Malishevë.