Republika e Kosovës
Republika e Kosoves

Rahovec

Konkurs për Krijimtari Letrare nga Drejtoria për Kulturë, Rini dhe Sport

2020/11/20 - 4:43

Drejtoria për Kulturë, Rini dhe Sport në Komunën e Rahovecit, me synim të nxitjes së krijimtarisë letrare -artistike, fton krijuesit nga komuna e Rahovecit që të konkurrojnë me punimet e tyre letrare – artistike, në kuadër të shënimit të Ditës së Biblotekës Komunale “Sulejman Krasniqi”

Konkurs për Krijimtari Letrare