Republika e Kosoves

Rahovec

KRYETARI I KOMUNËS VËZHGON TERRENIN

2022/11/21 - 9:54

Përderisa jemi duke e përcjellë gjendjen nga reshjet e shiut që po vazhdojnë, sot kemi pasur ndërhyrje në disa vende dhe për fat deri tash nuk kemi dëme të mëdha në amvisëri dhe toka bujqësore. Shtretërit e rregulluar dhe mirëmbajtja e tyre, si dhe pastrimi që u kemi bërë, po duket se patën ndikim pozitiv në komunën tonë.