Republika e Kosovës
Republika e Kosoves

Rahovec

Kryetari Latifi, ka nënshkruar vendimin për caktimin e këshillit organizues  për nder të 28 Nëntorit, Ditës së Flamurit Kombëtar

2021/11/18 - 9:43

Kryetari i komunës së Rahovecit, z.Smajl Latifi ka nënshkruar vendimin me Nr.Prot. 02/1195/2021 më datë: 17.11.2021  me të cilin ka caktuar këshillin organizues  për nder të 28 Nëntorit, Ditës së Flamurit Kombëtar

Bazuar në pikën 1 të vendimit këshilli do të ketë këtë përbërje: Fatmir Iska, kryesues; Bjondina Kleqka, anëtare; Avni Morina, anëtar; Saranda Sallteku, anëtare; Naser Dula, anëtar; Blerta Gashi, anëtare; Qëndresa Duraku, anëtare; Qemajl Krasniqi, anëtar; Shedat Ukaj, anëtar; Muharem Morina, anëtar; Nora Boshnajku, anëtare; Nazmi Bellaqa, anëtar; Fehmi Isma, anëtar dhe Dervish Çadraku, anëtar.

Pika 2 e vendimit thotë se këshilli organizues ,për nder të 28 Nëntorit, Ditës së Flamurit Kombëtar ka për detyrë të ndërmarr të gjitha veprimet organizative për shënimin e 28 Nëntorit, Ditës së Flamurit Kombëtar.

Vendimi