Republika e Kosoves

Rahovec

Kryetari Latifi ka takuar punonjësit shëndetësor në hapësirat e QKMF-së në Rahovec

2021/04/02 - 3:30

Kryetari i Komunës, Z. Smajl Latifi i shoqëruar nga Nënkryetari z. Fatmir Iska dhe nga drejtori i Shëndetësisë, z. Samir Mustafa, sot kanë vizituar Qendrën Kryesore të Mjekësisë Familjare “Fahredin Hoti”, në Rahovec ku është pritur nga drejtori i QKMF-së, z. Elbunit Kryeziu.

Kryetari Latifi ka falenderuar punonjësit shëndetsor për angazhimin dhe bashkëpunimin dhe njëkohësisht ka kërkuar përkushtim edhe me të madh në mënyrë që të rritet cilësia e shërbimeve ndaj qytetarëve.

 

Zyra për Marrëdhënie me Publikun