Republika e Kosoves

Rahovec

Mbahet mbledhja e pestë e Komitetit për Komunitete në komunën e Rahovecit

2020/12/30 - 12:34

Në kryesimin e kryesuesit të Komiteti për Komunitete në komunën e Rahovecit, Bajram Morina, sot është mbajtur mbledhja e pestë e këtij Komiteti dhe e fundit për vitin 2020.Për këtë mbledhje ishin paraparë këto pika për rendit të ditës: Shqyrtimi dhe Aprovimi i procesverbalit nga mbledhja e kaluar; Shqyrtimi i Raportit të punës të Komitetit për Komunitete për vitin 2020 dhe Shqyrtimi dhe aprovimi i Planit të punës të Komitetit për Komunitete për vitin 2021.

Pas diskutimeve nga anëtarët e komitetit, të gjitha pikat me vota unanime janë miratuar.

 

Zyra për Informim