Republika e Kosovës
Republika e Kosoves

Rahovec

MBAHET MLEDHJA E RREGULLT E EKZEKUTIVIT KOMUNAL

2022/11/10 - 1:38

Sot, kryetari Latifi në shoqërimin e nënkryetarit Iska dhe kabinetit të tij, mbajti mbledhjen e rregullt javore.
U raportua për aktivitetet përgjatë javës që shkoi si dhe planifikimet që kanë për ditët në vijim.
Punët gjatë kësaj jave u realizuan sipas dinamikës së planifikuar dhe poashtu pritet të vazhdohen të tjerat në vijim.