Republika e Kosoves

Rahovec

Mbahet takimi i dytë i Ekipit Profesional për Monitorim dhe Vlerësim(EPMV) të themeluar nga DKA

2019/01/31 - 2:14

Është mbajtur takimi i dytë i Ekipit Profesional për Monitorim dhe Vlerësim (EPMV) të themeluar nga Drejtoria Komunale e Arsimit në komunën e Rahovecit.
Drejtori i DKA-së Avni morina ka thënë se në këtë takim u raportua puna e këtij ekipi me Aktivat Profesionale gjatë muajit Janar 2019.  Pas raportimit dhe konsultimeve të përbashkëta, u pa se puna rreth harmonizimit të instrumenteve të vlerësimit në të gjitha fushat kurrikulare është gati e përfunduar.
Drejtori Morina shprehet se  ka mbetur edhe pak punë dhe në javën e ardhshme të gjithë edukatorët dhe mësimdhënësit do t’i kenë para vetes instrumentet e harmonizuara dhe unike për secilën fushë kurrikulare dhe për secilën lëndë mësimore.

H.Krasniqi

Zyrtar për Informim