Republika e Kosoves

Rahovec

MBAHET TAKIMI I RREGULLT ME PUNËTORËT E ADMINISTRATËS

2022/11/10 - 1:33

Sot, në sallën e Kuvendit Komunal, në shoqërimin e drejtorëve të drejtorive, kryetari Latifi mbajti takimin e rregullt periodik me punonjësit e administratës.
Kërkoi prej tyre të respektojnë orarin e punës dhe meqë dimri është në prag, të ulen sa më shumë shpenzimet e energjisë elektrike si dhe një përdorim sa më i përgjegjshëm i lëndëve djegëse.
Në fund, falënderoi punonjësit për angazhimin e parezervë në ofrimin e shërbimeve cilësore komunale, por, gjithmonë duke synuar që të bëhet më të mira e mundshme.