Republika e Kosoves

Rahovec

Me rastin e 11-të vjetorit të Pavarësisë së Kosovës, Drejtoria për Kulturë, Rini dhe Sport në komunën e Rahovecit njofton qytetarët për organizimin e aktiviteteve të shumta kulturore dhe sportive

2019/02/08 - 9:10

Njoftimi:Njoftim per turnir

 

 

H.Krasniqi

Zytar për Informim