Republika e Kosoves

Rahovec

Njoftim nga  Drejtoria për Kulturë Rini dhe Sport në Komunën e Rahovecit

2018/12/28 - 5:04

Njoftimi i DKRS-se, per kursin falas per gjuhe angleze.

Formular per aplikim, ne konkursin per gjuhe angleze.

H.K

Zyrtar për Informim