Republika e Kosoves

Rahovec

Njoftim për mbajtjen e debatit publik me qytetar për gjashtë (6) mujorin e parë të vitit 2020

2020/06/29 - 3:04

Me qëllim të ngritjes së transparencës dhe llogaridhënies, Kryetari i Komunës së Rahovecit, z.Smajl Latifi, organizon:

 

DEBAT PUBLIK

 

Me qytetarë për gjashtë (6) mujorin e parë të vitit 2020.

Debati publik organizohet nga Kryetari i Komunës së Rahovecit, z.Smajl Latifi, të martën, më: 30.06.2020, në orën 10:00, në Sallën e Kuvendit Komunal në Rahovec.