Republika e Kosoves

Rahovec

PËRFUNDOI MBLEDHJA E JASHTËZAKONSHME E KUVENDIT KOMUNAL

2022/12/22 - 10:23

Me kërkesë të kryetarit të Komunës z. Smajl Latifit u mbajt seanca e jashtëzakonshme, ku u diskutua për shqyrtimin e propozim-vendimit për hapjen zyrtare të konsultimit publik për shqyrtimin e Projekt-dokumentit “Plani Zhvillimor Komunal-PZHK 2022-2030”
Nga kuvendarët u kërkua që të kaloj tutje faza e miratimit të vendimit për hapjen e periudhës së shqyrtimit publik, i cili më pas duhet të konfirmohet nga Ministria e Mjedisit Planifikimit Hapësinor dhe Infrastrukturës (MMPHI), respektivisht ta ketë përmbushjen e ligjshmërisë.