Republika e Kosoves

Rahovec

Përkujtohen dëshmorët dhe martirët e fshatit Opterushë dhe Retijë

2021/03/30 - 1:11

Në 22-të vjetorin e rënies së dëshmorëve dhe martirëve të fshatit Opterushë dhe Retijë të Komunës së Rahovecit, janë bërë homazhe dhe nderime, në shenjë respekti për jetën dhe veprën e të rënëve të vitit 1999, për lirin e Kosovës.

Përveç familjareve, qytetarëve të fshatit Opterushë dhe Retijë, homazhe dhe nderime tek varret e të rënëve, kanë bërë zyrtar komunal, të prirë nga Kryetari i Komunës së Rahovecit, z. Smajl Latifi, z.Fatmir Iska, nënkryetar i komunës, të shoqëruar nga drejtor të Drejtorive Komunale dhe përfaqësues të OVL e UÇK-së dega në Rahovec.

 

Zyra për Marrëdhënie me Publikun