Republika e Kosoves

Rahovec

Publikohet vendimi për subvencionimin e OJQ-ve nga DSHPS

2020/10/07 - 11:31

Drejtoria për Shëndetësi dhe Përkujdesjes Sociale (DSHPS) në komunën e  Rahovecit, ka publikuar vendimin për subvencionimin e OJQ-ve, subvencionimi i OJQ-ve është bërë duke u bazuar në thirrjen publike të publikuar nga komuna me 02/09/2020.

Me këtë vendim janë mbështetur 6 OJQ, vlera e përgjithshme e subvencionimit është 8 mijë e 100 euro.

Në këtë vegëz: https://kk.rks-gov.net/rahovec/wp-content/uploads/sites/23/2020/10/Vendimi-per-subvencionimin-e-OJQ-ve-nga-DSHPS.pdf , mund të gjeni vendimin me emrat e OJQ-ve të cilat do të subvencionohen nga DSHPS-së.

 

Zyra për Informim