Republika e Kosoves

Rahovec

Thirrje publike për aplikim për të gjitha Ordinancat e veterinarisë të regjistruara dhe që veprojnë brenda territorit të komunës së Rahovecit

2020/10/13 - 2:44

 

Drejtoria për Bujqësi, Pylltari dhe Zhvillim Rural në komunën e Rahovecit ka publikuar thirrjen për aplikim për të gjitha Ordinancat e veterinarisë të regjistruara në Republikën e Kosovës që veprojnë brenda territorit të komunës së Rahovecit dhe që kanë përvojë në kontrollin dhe vaksinimin e bagëtive të trasha, bagëtive të imëta dhe qeneve shtëpiak me pronar.

Për informacione të më të detjashme mundë të gjeni në këto vegëza:

1.Thirrje publike Vaksinim

2.Udhezim per aplikantet

3.Formulari i Aplikacionit per projekte Kulturore Komuna e Rahovecit – Drejtoria per Bujqesi

Zyra për Informim