Republika e Kosoves

Rahovec

U mbajt takimi i parë i Këshillit Organizues për nder të 17 Shkurtit – Ditës së shpalljes së Pavarësisë së Republikës së Kosovës

2024/02/05 - 9:55

Në takimin e sotëm, këshilli organizues shqyrtoi çështje të ndryshme që kanë të bëjnë me organizimin sa më të mirë të kësaj ngjarje historike, ku u diskutuan idetë dhe aktivitetet që do të organizohen për nder të 17 Shkurtit – Ditës së shpalljes së Pavarësisë së Republikës së Kosovës.