Republika e Kosoves

Rahovec

Urimi i kryetarit  Smajl Latifi për Vitin e Ri 2019

2018/12/31 - 5:06

Të dashur bashkëqytetarë!

Gëzuar 2019!

Vitin 2018 e kemi kaluar bashkë me sfida, punë, përkushtim por edhe arritje të mëdha.

Uroj që e djeshmja të na shërbejë si mësim për sot, dhe e sotmja si frymëzim për të nesërmen.

Gëzuar, për shumë mote!

Smajl Latifi

Kryetar i komunës së Rahovecit