Republika e Kosoves

Rahovec

VAZHDOJNË VIZITAT SISTEMATIKE NË SHKOLLA

2022/11/10 - 9:36

Po vazhdojnë vizitat sistematike në shkolla nga mjekët dhe infermierët e Qendrës Kryesore të Mjekësisë Familjare në Rahovec dhe Qendrës së Mjekësisë Familjare në Krushë të Madhe.
Po me këtë ritëm po vazhdojnë edhe QMF-të dhe AMF-të në gjithë territorin e komunës së Rahovecit.
Së bashku për shëndetin e fëmijëve tanë!
10