Republika e Kosoves

Rahovec

Numri i banorëve në qytet dhe fshatra

Emrat e vendbanimeve dhe numri i banorëve janë marrë bazuar në publikimin e Agjencisë së Statistikave të Kosovës:

Nr Fshati/Lagje Emri dhe mbiemri i kryetarit Tel Nr i banorëve
1 Bellacerkë Besnik Popaj 044 918647 2,270
2 Bërnjak 40
3 Bratotin Hysni Gashi 045 967111 396
4 Brestovc Masar Elshani 044 643783 1,288
5 Celinë Muhamet Ramadani 044 126340 1,903
6 Çifllak Sali Thaqi 044 188186 1,393
7 Dejnë Muharem Morina 044 483166 1,757
8 Dobidol Kujtim Sopjani 044 688068 799
9 Drenoc Xhemajli Kastrati 045 313434 1,587
10 Gexhë Leutrim Himaj 049 590232 660
11 Hoçë e Vogël Masar Shala 045 535638 1,166
12 Hoçë e Madhe Mirosllav Lukiq 044 635441 124
13 Kaznik Kamer Isakaj 044 978777 164
14 Kramovik Binak Berisha 045 539525 1,125
15 Krushë e Madhe Selami Hoti 044 203945 4,473
16 Mrasor Kujtim Rexhepi 044 448298 191
17 Nagavc Arian Gashi 044 707780 743
18 Nushpal Fatmir Morina 044 340157 220
19 Opterushë Skender Krasniqi 044 366516 1,911
20 Pastasellë Jeton Krasniqi 044 632849 1,011
21 Pataqan i Epërm Selim Bellaqa 044 478438 533
22 Pataqan i Poshtëm Gëzim Mustafa 045 420385 1,077
23 Guri i Kuq Faton Fetahaj 044 881674 731
24 Polluzhë Jonuz Hoti 044 385461 808
25 Radostë Enver Çadraku 044 158216 2,346
26 Rahovec ———- ———- 15,892
26/1 Lagjje I Xhabir Hajrullaga 049 811880
26/2 Lagjje II Teki Mustafa 044 229976
26/3 Lagjje II Edmir Sokoli 049 230100
26/4 Lagjje IV Luan Kleqka 044 300900
26/5 Lagjje V Avdylfaija Hjada 044 200642
27 Ratkoc Beqë Shala 044 680595 3,791
28 Retijë e Ulët Mirsad Qehaja 044 255216 234
29 Retijë Safet Thaqi 044 458760 771
30 Sapniq Mensur Gashi 044 189126 044 636856 996
31 Sarosh 6
32 Senoc Daut Krasniqi 044 119881 687
33 Vrajakë Muharrem Morina 044 708072 838
34 Xërxë Murat Kryeziu 044 49/200777 3,184
35 Zatriq Ismet Kastrati 049 508553 535
36 Zoqishtë Enver Kabashi 049 893162 659

 

Statistika tjera të marra nga Agjencia e Statistikave të Kosovës : http://askdata.rks-gov.net/PXWeb/pxweb/sq/askdata/