Republika e Kosoves

Rahovec

Vendim per plotësimi dhe ndryshimi i vendimit për inicimin e procedurave për themelimin e Këshillit për Fshatin Hoçë e Madhe

2022/05/04 - 3:35

Forma e aplikacionit: Vendim per plotësimi dhe ndryshimi i vendimit për inicimin e procedurave për themelimin e Këshillit për Fshatin Hoçë e Madhe