Republika e Kosoves

Rahovec

Zyra për Informim

Haziz Krasniqi: Zyrtar për Informim


Ka lindur me 10.11.1982 në fshatin Pastasellë të Komunës së Rahovecit.
Shkollën fillore e ka kryer në fshatin Pastasellë, të mesmën në fshatin Ratkoc ndërsa Fakultetin e Gazetarisë Bachelor në Universitetin “Faik Konica” në Prishtinë.
Në vitet 2010-11 dhe 2013 ka punuar për Komisionin Komunal të Zgjedhjeve në Rahovec-Komisioni Qendror i Zgjedhjeve.

Nga data 06.03.2014 deri me 31.05.2016 ka qenë Shef i Kabinetit të kryetarit të komunës së Rahovecit.

Nga 01-06-2016, Zyrtar për Informim në komunën e Rahovecit, pozit të cilën e ushtron edhe më tutje.

Është i martuar dhe është babë i dy fëmijëve, dy vajza.

E-mail: haziz.krasniqi@rks-gov.net

zyraeinformimitrahovec@gmail.com

Tel: +383 (0) 44 18 31 17