Republika e Kosoves

Ranillug

Janë ndarë pako për fëmijët e moshës parashkollore

2019/01/24 - 4:52

Në nder të festës së shkollore “Sveti Sava”, përfaqësuesit e komunës në krye me Kryetarin e komunës Vlladica Aritonovic  sot ndanë pako në mëngjes për fëmijët nga kopshti “Bleta Majë”.

Tradicionalisht, për të nëntin vit me radhë, menaxhmenti i komunës Ranillugut me rastin e festës shkollore në shkollën Sveti Sava, fëmijët nga kopshti dhe nxënësit e shkollave fillore ndanë dhurata.

Rreth 230 pako sot janë ndarë qytetarëve më të rinjë, bashkë me fëmijët nga kopshti “Bleta Majë”, në ndarje së bashku me kryetarin Vladica Aritonovic ishin kryesuesi I KK të Ranillugut Dejan Jovanoviq, drejtor i arsimit, shëndetësisë dhe mbrojtjes sociale Ivan Mitković, drejtori i shërbimeve publike Ivan Janjićijević dhe këshilltar të KK Ranilug Snežana Ristić.

Gjatë aksionit të sotčm në kopshtin e fëmijëve në Ranillug, Ropotovë, Kormijane, Tomance, Páncél dhe Domorovc është paralajmčruar një shpërndarje të nxënësve të shkollave fillore, pako moshës parë për klasën e katërt, i cili do të zbatohet gjatë ditës së nesërme.

“Ky është një veprim që zhvillojmë çdo vit për nder të festës së shkollës” Sveti Sava “. Qëllimi ynë është që të I gëzojmë si dhe të ju zbukurojmë fëmijëve tanë këtë festë. Duke menduar se të rinjve tanë të urojmë atyre një fëmijëri të qetë dhe të lumtur, shëndet dhe lumturi, duke shpresuar që një ditë të jenë njerëz të suksesshëm. Misioni ynë është për të treguar fëmijëve të mendojnë për ta, ata janë pjesë thelbësore e komunitetit tonë dhe unë mund të them se është pikërisht misioni ishte i suksesshëm, “tha kryetari Vladica Aritonovic.