Republika e Kosoves

Ranillug

Komuna e Ranillugut ka punësuar tre mjekë të rinj

2019/01/24 - 4:48

Kryetari I komunës Vladica Aritonoviq priti sot tre mjekë të rinj në kabinetin e tij, të cilët kohët e fundit janë punësuar në Qendrën për Mjekësi Familjare, dmth në klinikat ambulatore në Ranillug dhe Ropotovë të Madhe.

Përkatësisht, vende pune fituan mjekët e përgjithshëm, Miloš Zafirović, Sunčica Arsić dhe Milos Simić.

Aritonović uroi mjekët me këtë rast, duke i uruar realizimin dhe përparimin në profesionet e tyre. Gjithashtu, gjatë takimit u organizuan takime dhe bashkëpunim të mëtejshëm për të shqyrtuar dhe zgjidhur vështirësitë e mundshme me të cilat përballen klinikat dhe punonjësit.

“Ne duhet të punojmë për t’u siguruar qytetarëve një kujdes shëndetësor më të mirë dhe më të përshtatshëm dhe mendoj se kemi marrë një rrugë të mirë. Tani për tani, na është dhënë mundësia që të zgjerojmë numrin e mjekëve të punësuar, të cilët i kemi përdorur, por do të përpiqemi që të arrijmë edhe më shumë vende pune që janë të nevojshme për  në këtë dhe sferat e tjera “, tha Aritonoviç.

Ai shtoi se ky punësim ka bërë një lëvizje modeste drejt përmbushjes së premtimeve për punësimin e të rinjve dhe stafit profesional në territorin e komunës së Ranillugut.