Republika e Kosoves

Ranillug

Njoftim – seanca e dhjetë e rregullt e Komitetit për Politikë dhe Financa

2018/12/20 - 1:42

Në bazë të nenit 27 të Statutit të Komunës së Ranillugut, seanca e dhjetë e rregullt Komitetit për Politikë dhe Financa do të mbahet më 26.12.2018. (E mërkurë) në ambientet e komunës së Ranillugut, duke filluar nga ora 10:00.

Rendi I ditës i propozuar për seancën:

1. Shqyrtimi dhe miratimi i procesverbalit nga seanca e kaluar.

2. Raporti vjetor i Kryetarit të Komunës së Ranillugut për vitin 2018.

3. Raporti vjetor i Zyrës për Komunitete dhe Kthim për vitin 2018

4. Të ndryshme.