Republika e Kosoves

Ranillug

Njoftim – seanca e dhjetë e rregullt e Kuvendit Komunal të Ranillugut

2018/12/20 - 1:58

Njoftohen qytetarët e komunës së Ranillugut se seanca e dhjetë e rregullt e Kuvendit Komunal të Ranillugut do të mbahet më 27.12.2018, duke filluar nga ora 10:00, në ambientet e komunës së Ranillugut.

Rendi I ditës i propozuar për seancën:

1. Shqyrtimi dhe miratimi i procesverbalit nga seanca e kaluar.

2. Raporti vjetor i Kryetarit të Komunës së Ranillugut për vitin 2018.

3. Raporti vjetor i Zyrës për Komunitete dhe Kthim për vitin 2018

4. Të ndryshme.