Republika e Kosoves

Ranillug

Njoftim – Seanca e dytë e rregullt e Komitetit për Politikë dhe Financa

2020/02/12 - 11:12

Në bazë të nenit 27 të Statutit të Komunës Ranilug, seanca e dytë e rregullt e Komitetit për Politik dhe Financiar do të mbahet në 18.02.2020. (E martë) në ambientet e Komunës Ranilug, me fillim nga ora 10:00.

Për seancën u propozua ky rend dite:

1. Shqyrtimi dhe miratimi i procesverbalit të seancës së kaluar

2. Shqyrtimi dhe miratimi i raportit financiare për periudhën Janar-Dhjetor 2019,

3. Të ndryshme