Republika e Kosoves

Ranillug

Njoftim – Seanca e dytë e rregullt e Kuvendit Komunal të Ranillugut

2020/02/12 - 11:14

Njoftohen qytetarët e Komunës Ranillug se seanca e dytë e rregullt e Kuvendit Komunal të Ranillugut do të mbahet me 21.02.2020. (E premte), me fillim nga ora 10:00, në ambientet e Komunës Ranillug.

Për seancën u propozua ky rend I ditës:

1. Shqyrtimi dhe miratimi i procesverbalit të seancës së kaluar

2. Shqyrtimi dhe miratimi i pasqyrës financiare për periudhën Janar-Dhjetor 2019,

3. Të ndryshme

Pas seancës, qytetarët mund të bëjnë pyetje dhe t’i bëjnë propozime udhëheqjes komunale.