Republika e Kosoves

Ranillug

Njoftim – Seanca e katërt e rregullt e Komitetit për Komunitete

2020/06/18 - 10:07

Në bazë të nenit 28, pika 28.1, pika 28.2 të Statutit të Komunës së Ranilug, seanca e katërt e rregullt e Komitetit për Komunitete do të mbahet më 25.06.2020. (E enjte) në ambientet e komunës Ranillug, me fillim nga ora 10:00.

Për seancën u propozua ky rend I ditës:

1. Shqyrtimi dhe miratimi i procesverbalit nga seanca e kaluar.

2. Informimi i anëtarëve të Komisionit për propozimin e përbërjes së komisionit për vlerësimin dhe monitorimin e punimeve të korrjes në territorin e komunës së Ranillugut për vitin 2020.

3. Të ndryshme.