Republika e Kosoves

Ranillug

Njoftim – seanca e katërt e rregullt e Komitetit për Politikë dhe Financa

2020/06/18 - 10:18

Në bazë të nenit 27 të Statutit të Komunës së Ranilug, seanca e katërt e rregullt e Komitetit për Politikë dhe Financa do të mbahet më 26.06.2020. (E Premte) në ambientet e komunës Ranillug, me fillim nga ora 10:00.

Për seancën u propozua ky rend I ditës:

1. Shqyrtimi dhe miratimi i procesverbalit nga seanca e kaluar.

2. Shqyrtimi dhe miratimi i propozimit të Kornizës Afatmesme të Buxhetit të Komunës së Ranillugut për vitin 2021-2023.

3. Shqyrtimi dhe miratimi i propozimit për zbatimin e punimeve të korrjes në territorin e komunës së Ranilug për vitin 2020.

4. Të ndryshme.