Republika e Kosoves

Ranillug

Njoftim – seanca e parë e rregullt për shërbimet publike

2020/06/18 - 10:00

Në bazë të nenit 26 të Statutit të Komunës së Ranillugut, seanca e parë e rregullt e Komitetit për Shërbime Publike do të mbahet në 24.06.2020. (E Mërkurë) në ambientet e komunës Ranillug, me fillim nga ora 10:00.

Për seancën u propozua ky rend I ditës:

1. Shqyrtimi dhe miratimi i procesverbalit nga seanca e kaluar.

2. Informimi i anëtarëve të Komitetit për pranimin e punëtorëve në punë publike.

3. Të ndryshme.