Republika e Kosoves

Ranillug

Njoftim – seancë pune – solemne e Kuvendit të Komunës së Ranillugut

2020/06/18 - 10:29

Njoftohen qytetarët e komunës së Ranillugut se seanca e rregullt – solemne e Kuvendit të komunës së Ranillugut do të mbahet më 28.06.2020. (e Dielë), duke filluar nga ora 10:00, në restorantin Royal King në Ropotovë e M..

Për seancën u propozua ky rend I ditës:

1. Shqyrtimi dhe miratimi i procesverbalit nga seanca e kaluar.

2. Shqyrtimi dhe miratimi i propozimit të Kornizës Afatmesme të Buxhetit të Komunës së Ranilug për vitin 2021-2023.

3. Shqyrtimi dhe miratimi i propozimit për zbatimin e punimeve të korrjeve në territorin e komunës së Ranillugut për vitin 2020.

• Pjesa solemne.