Republika e Kosoves

Ranillug

Shkollat në komunën e Ranillugut shënuan ditën e Shënsavës

2019/01/28 - 12:33

Si çdo vit deri më tani në shkolla dhe kopshte në komunën e Ranillugut të dielën më 27 janar shënohet dita e Shënsavës.

Ceremonitë janë pothuajse të gjitha shkollat ​​kanë filluar prerja tortes dhe zgjedhjen e kumarëve të ri, pas prerjes një tortë prindërit, mësuesit dhe të ftuarit kishin mundësinë për të ndjekur një program të pasur të prezantuar nga nxënësit.

Me këtë rast, nxënësve të shkollës fillore Trajko Perić ju ndanë pako nga komuna e Ranillugut.

Shqyrtimi i punës dhe punën e më të madhe edukator serbe, shkrimtar dhe diplomat tregoi nxënësve në shkolla përmes drama të shumta, skeçe dhe këngë. emocione të forta dhe duartrokitje të stuhishme e audiencës shkaktuar citate të shumta, si dhe pjesën që vepron e një programi në të cilat nxënësit janë duke treguar pjesët e histori të pasur të Serbisë.

Programi I Shënsavës, si dhe vite më parë, u pasuan nga zyrtarët e komunës së Ranillugut. Drejtori i administratës dhe stafi I ishte mysafir në SH.F. “Veljko Dugosheviq në Ranillug, ndërsa drejtori i Drejtorisë të Arsimit dhe Shëndetësisë vizitoi shkollën. “Trajko Peric” në Ropotovë të  Madhe.

“Programi ishte i kualitetit të lartë dhe i pasur. Jemi shumë të kënaqur me gjithçka që kanë bërë fëmijët, kjo është dëshmi se fëmijët tanë kanë një talent të madh në të cilin ne duhet  të investojmë, thanë zyrtarët komunalë.