Republika e Kosoves

Ranillug

U mbajt seanca e dytë e rregullt e Komitetit për Politikë dhe Financa

2020/02/18 - 11:57

Seanca e dytë e rregullt e Komitetit për Politikë dhe Financa u mbajt sot në ambientet e Komunës Ranillug.

Përveç anëtarëve të Komitetit, të kryesuar nga Kryesuesi Dejan Jovanoviç, në takim morën pjesë edhe Drejtori i Financave dhe Buxhetit, Xhavit Krasniqi.

Rendi I ditës:

1. Shqyrtimi dhe miratimi i procesverbalit të seancës së kaluar

2. Shqyrtimi dhe miratimi i raportit financiar për periudhën Janar-Dhjetor 2019,

3. Të ndryshme

Të gjitha pikat e rendit të ditës u miratuan njëzërit.