Republika e Kosoves

Ranillug

U mbajt seanca e parë e rregullt e Komitetit për Shërbime Publike

2020/06/24 - 3:16

Seanca e parë e rregullt e Komitetit për Shërbime Publike u mbajt sot në ambientet e komunës Ranillug, me fillim nga ora 10:00.

Rendi I ditës:

1. Shqyrtimi dhe miratimi i procesverbalit nga seanca e kaluar.

2. Informimi i anëtarëve të Komitetit për pranimin e punëtorëve në punë publike.

3. Të ndryshme.

Të gjitha pikat e rendit të ditës u miratuan njëzërit.