Republika Kosovo

Ranilug

Обележена десетогодишњица од конституисања Скупштине општине Ранилуг

2020/01/05 - 1:46

Званичници општине Ранилуг на челу са градоначелником Владицом Аритоновићем заједно са запосленима и гостима обележили су десет година од дана конституисања Скупштине општине Ранилуг.

Десет година постојања општине Ранилуг обележено је у управној згради општине, а свечаност је отворио градоначелник општине Ранилуг Владица Аритоновић. Овај скуп је био прилика да се сумирају постигнути резултати како у предходној години,тако и у предходној деценији као и да се присутни подсете на бројне реализоване активности и успехе општине.

„По десети пут смо се окупили како би прославили дан констуитуисања односно стварање локалне самоуправе Ранилуг. Успели смо да из ничега створимо респектабилну институцију која се пре свега брине о својим становницима и својеврстан је сервис грађана. На данашњи дан не можемо а да се не сетимо оснивача наше општине, односно припремног тима на челу са покојним Градимиром Микићем и Сашом Алексићем. Они су створили нешто што ми и дан данас покушавамо да очувамо и ако је икако могуће унапредимо“ казао је градоначелник Владица Аритоновић.

Овом приликом господин Аритоновић се захвалио свима онима који су подржавали општину Ранилуг, дали допринос у развоју исте и успели да је обликују тако да представља једну озбиљну локалну самоуправу.У свом говору Аритоновић се осврнуо на резултате који су постигнути и на пројекте који ће бити реализовати у текућој години, као и у годинама које следе.

Након свечаности, за све присутне приређена је закуска.