Republika e Kosoves

Shtërpcë

MIKI I VJETER I KOMUNËS SË SHTËRPCËS Z. CHARLIE ËARRENK KA VIZITUAR SOT KOMUNËN E SHTËRPCËS.

2018/10/03 - 3:52

Sot, Kryetari i komunës Bratislav Nikolic ka mirëpritur një mik të vjetër i komunës  së Shtërpcës, Z. Charlie Warrens. Me këtë rast, kryetari Nikolic ka falënderuar  z. Warrens për promovimin dhe kontributin e tij të madh në zhvillimin e sportit dhe kulturës në komunën tonë. Gjatë angazhimit të tij në Kosovë, posaçërisht në komunën e Shtërpcës, Z. Warrens ka iniciuar një  numër të madh të aktiviteteve sportive, një nga të cilin  do të theksojmë  veçanërisht është krijimi i një klubi karate i cili  është aktiv edhe sot dhe po  arrin rezultate të dukshme në garat  të ndryshme. Kryetari Nikolic me këtë rast i ka dhen një flet falënderimi z. Warrensit.