Republika e Kosoves

Shtërpcë

DEBATI PUBLIK PER BUXHET 2019 – 2021

2018/09/14 - 3:26

Drejtoria për Buxhet dhe Financa të Komunës së Shtërpcës e fton të gjithë qytetarët e interesuar të marrin pjesë në debat publik për Buxhet , për vitin 2019-2021. Debati publik do të zhvillohet të enjten, më 20 shtator 2018, në Sallën e Kuvendit të Komunës së Shtërpcës, duke filluar nga ora 10:00.