Republika e Kosoves

Shtërpcë

15 SHTATORI DITA BOTERORE E PASTRIMIT E SHENUAR NË SHTËRPCE

2018/09/15 - 8:47

Me rastin e Ditës Botërore të Pastrimit, e cila festohet në mbarë botën, zyrtarët e komunës dhe vullnetarët kanë marrë pjesë në akcionin e pastrimit që shënohet në Kosovë me emrin “PASTROJM KOSOVËN”. Ky akcion realizohet me inicijativen e Ministrisë së Mbrojtjes së Mjedisit dhe Planifikimit Hapësinor dhe synon të rrisë ndërgjegjësimin e njerëzve në ruajtjen e mjedisit.