Republika e Kosoves

Shtërpcë

LAJMËRIMI PËR QYTETARET

2018/09/21 - 2:48

Të nderuar  qytetaret të  komunës së Shtërpce  Zyra për informim publik Ju informon që të enjten  më 27.09.2018 në Sallën e Kuvendit të Komunës së Shtërpcës, duke filluar nga ora 10:00. Do të mbahet Debati publik me qytetaret  me temën : Banimi social. Më këtë rast  ju ftojmë të merrni pjesë në debat publik  dhe të merrni  pjesë aktive në të.