Republika e Kosoves

Shtërpcë

DËNIMI PËR SHOFERIN E TRAKTORIT PAPËRGJEGJSHEM

2018/09/04 - 11:26

Në rrugën Shtërpce – Brezovicë të ndërtesa e Kryqit të Kuq, inspektimi komunal i Komunës së Shtërpcës ka ndaluar  një shofer të pakujdesshëm të traktorit, që ka  lan  pas vetes baltë dhe kështu ka  rrezikuar trafikun në këtë pjesë të rrugës. Ndërhyrja e shpejtë e inspektimit komunal me ndihmën e policisë ka penguar rrezikun në  trafik dhe personin e pakujdesshëm e  ka dënuar  në përputhje me ligjin, me gjobë. Inspektimi komunal i Komunës së Shtërpcës do të vazhdojë të punojë me intensitet të shtuar.