Republika Kosovo

Štrpce

ЈАВНИ ПОЗИВ ЗА ОРГАНИЗАЦИЈЕ ЦИВИЛНОГ ДРУШТВА И ГРАЂАНЕ

2023/03/31 - 2:11

У оквиру Меморандума о разумевању потписаног између општине Штрпце и РеЛОаД2 пројекта (Регионални програм локалне демократије на западном Балкану), који финансира Европска унија и имплементира програм Уједињених нација за развој (УНДП), објављује следеће:
ЈАВНИ ПОЗИВ ЗА ОРГАНИЗАЦИЈЕ ЦИВИЛНОГ ДРУШТВА И ГРАЂАНЕ
Први јавни позив за подношење пројектних предлога од стране организација цивилног друштва (ОЦД) у оквиру РеЛОаД2 програме биће ускоро објављен.
Стога, позивају све заинтересоване организације цивилног друштва и грађани да учествују у јавној расправи о приоритетима предложеним од стране општине, које одговарају развојним плановима општине и који су у складу са потребама и захтевима локалне заједнице.
Све организације цивилног друштва и заинтересовани грађани ће имати прилику да дискутују и изнесу своје ставове о овим предложеним приоритетима, на основу којих ће бити развијени критеријуми и апликација за други јавни позив у оквиру РеЛОаД2 програма.
Јавна расправа ће се одржати: 12. априла 2023. године у сали Скупштине општине у 13:30 часова и трајаће до 14:30 часова.
Очекујемо ваше присуство!

Позив можете погледати ОВДЕ

Приоритетне области за овај позив можете погледати ОВДЕ