Republika Kosovo

Štrpce

NOVOGODIŠNJA ČESTITKA

2020/12/31 - 8:41

Predsednik opštine Štrpce Bratislav Nikolić uputio je čestitku svim građanima povodom nastupajuće 2021.godine.
“ Godina koju ispraćamo bila je obeležena velikim izazovima i opomenula nas je da je najvažnije zdravlje, život i porodica i da jedino osnaženi nadom u bolje sutra,možemo pronaći utočište u miru i blagostanju i prevazići ovu pošast koja je zadesila ceo svet. Ova za sve izazovna godina naučila nas je da su solidarnost, međusobno poštovanje i briga jednih o drugima vrednosti i vodilje u bolju budućnost”.
Nikolić je napomenuo da se nada da će naredna godina biti mnogo lepša i lakša od one koju ostavljamo za nama a da se za to u nekoj meri moramo pobrinuti i sami,radeći sve što možemo kako bismo bili srećni i zadovoljni i kako bismo doprineli sreći i zadovoljstvu dragih ljudi koji nas okružuju.
“ U novoj godini želim da duh zajedništva vlada svima nama a da nam tolerancija,humanost i solidarnost budu vodeći prioriteti.
Da u 2021.godini umemo da cenimo istinske trenutke sreće i da nam zdravlje i ljubav naših bližnjih daju podstrek da učinimo sve što je u našoj moći da nam ova godina po svemu bude bolja i uspešnija od prethodne.
Neka vam nova godina donese dobro zdravlje, ličnu,porodičnu i profesionalnu sreću. Najvažnije je da hrabro idemo napred spremni da odgovorimo svim izazovima sa voljom i elanom da zajedno stvorimo lepši i bolji život.
U novu godinu uđimo sa optimizmom i verom u bolje sutra.
U tom uverenju čestitam vam nastupajuću 2021. godinu. Srećna Nova godina”,stoji u čestitki predsednika.