Republika e Kosoves

Shtime

B08 NJOFTIM PËR DHËNIE TË KONTRATËS – Trajtimi i qenve endacak në Komunën e Shtimes, vakcinimi, dehelmetizmi, matrikukimi dhe Kastrim i tyre

2021/04/08 - 7:34

Forma e aplikacionit: B08 NJOFTIM PËR DHËNIE TË KONTRATËS – Trajtimi i qenve endacak në Komunën e Shtimes, vakcinimi, dehelmetizmi, matrikukimi dhe Kastrim i tyre