Republika e Kosoves

Shtime

ÇERDHJA E QYTETIT NË SHTIME

2020/07/08 - 3:40

Çerdhja e Qytetit në Shtime po merr formë dalëngadalë !
Kjo çerdhe shumë shpejt do të jetë në shërbim edukativ dhe social me interes të gjerë publik në komunën tonë.